Nderohen për kontribut në ekonomi Samir Mane e Arben Malaj

schedule15:00 - 23 Nëntor, 2017

schedule 15:00 - 23 Nëntor, 2017

Një sipërmarrës dhe një ekspert ekonomie, janë vlerësuar sot nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë për kontrobutin që ata kanë dhënë në zhvillimin ekonomik të vendit.

Në forma të ndryshme kanë kontribuar në ekonominë e vendit. Dhoma e  Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës ka njohur me vendim të bordit të saj si President Nderi, sipërmarrësin Samir Mane dhe ekspertin e Financave Arben Malaj.

Praktikat e mira të të bërit biznes, vlerësohet të rrisin krahas fitimeve të qendrueshme të kompanive standardin e jetesës së zonave, ku këto biznese zhvillohen./abcnews.al

 

https://youtu.be/xKKXE1WtXsk