Mjegulla në Kukës, policia postoblloqe në Rrugën e Kombit

schedule11:45 - 31 Janar, 2018

schedule 11:45 - 31 Janar, 2018

Në Kukës mbizotëron mjegulla. Dendësia më e madhe është në orët e para të ditës, ku dhe fluksi i lëvizjeve është më i lartë.
Kufizimi i shikueshmërisë është një precedent për aksidente, ndaj dhe policia e Kukësit ka ngritur postoblloqe për këshillime gjatë lëvizjes sidomos ne rrugën e Kombit.
Por krahas problemeve me kufizimin e pamjes mjergulla është një nga ndikuesit kryesorë për sëmundjet e rrugëve aspiratore./abcnews.al