Mirela Kumbaro: Në Maj hap dyert skena e re e artit

schedule17:02 - 31 Janar, 2018

schedule 17:02 - 31 Janar, 2018

Qendra multi funksionale e artit “Turbina”, në pranverë pritet të hapë dyert për publikun. Në këtë ambjent janë përftuar dy skena të reja, një alternativë me 200 vende dhe skena klasike e teatrit prej 400 vëndesh. Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, në një intervistë për ABC News thotë se në muajin Maj do të mbahet premiera e parë e Teatrit Kombëtar, i cili është ne proces zhvendosjeje tek “Turbina”./abcnews.al