Ministri Ahmetaj me biznesin e vogël

schedule15:38 - 18 Tetor, 2017

schedule 15:38 - 18 Tetor, 2017

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj deklaroi gjatë një takimi me biznesin e vogël se me hyrjen në skemën e pagesës së TVSH-së do të rritet konkurrenca dhe ekonomia do të jetë më e formalizuar. Ministria Ahmetaj hodhi poshtë pretendimet për rritje të cmimeve në treg.

Nuk do të ketë rritje të cmimeve pas futjes së biznesit të vogël në skemën e pagesës s tvsh-së. Zërave kundër i është përgjigjur ministri I financave dhe ekonomisë Arben Ahmetaj
përballë përfaqsuesëve të biznesit të vogës ministri ka deklaruar se nuk do të ndryshojë as tatimi mbi fitimin për këtë kategori biznesesh
Shtrirja e tvsh-së është pjesë e logjikës që po përdoret për të luftuar informalitetit dhe këtë e sqaron vetë ministri Ahmetaj.
Ministri premton se pas disa muajsh do të kenë një tjetër përballje me biznesin e vogël për ti treguar këtyre të fundit se Kostot dhe cmimet nuk pësuan asnjë rritje.

 

https://www.youtube.com/watch?v=N5S_sLxtWnI