Me çadra nëpër duar, parada dhe “masat” e deputetëve ndaj të ftohtit

schedule13:18 - 9 Dhjetor, 2021

schedule 13:18 - 9 Dhjetor, 2021

Kuvendi i Shqipërisë zhvilloi sot seancën e radhës ku në rendin e ditës nuk kishte pika të forta që mund të shkaktonin përplasje, por kjo nuk e shmangu debatin për koronavirusin dhe probleme të tjera me akuzat e opozitës kundër qeverisë. “LSA” sjell një kolazh me foto të ministrave dhe deputetëve në momentin që mbërritën në Kuvend, por edhe lëvizjeve brenda sallës.