LISTA/ Objektet e prishura dhe ato që do të prishen në Durrës

schedule11:23 - 3 Dhjetor, 2019

schedule 11:23 - 3 Dhjetor, 2019

Policia e Durrësit ka publikuar listën me objektet e prishura dhe ata që është vendosur se do të prishen, pas dëmtimit nga tërmeti i 26 nëntorin.

Më poshtë lista e plotë:

Objeket të cilat janë prishur deri tani nga IMT  janë si më poshtë.

 1. Banesa 3-kateshe e shtetasit Ali Gjongeci ne lagjen 17/1 Kenet Durres.
 2. Banesa 3-kateshe e shtetasit Medi Ceka ne lagjen 17/1 Kenet Durres.
 3. Banesa 3-kateshe e shtetasit Sami Xheka ne lagjen 17/1 Kenet Durres.
 4. Banesa 4-kateshe e shtetasit Athanas Nauni ne lagjen 18  Durres.
 5. Banesa 2-kateshe e shtetasit Hyqmet Jonuzi ne lagjen 15 Durres.
 6. Banesa 4-kateshe e shtetasit Adriatik Hysenaj ne lagjen 15 Durres.
 7. Pallati 5 – katesh ne rrugen Kristo Sotiri tek Kryqi Kuq Durres.
 8. Pallati 6-katesh ne rrugen Shoqeria Bashkimi (baronsi) Durres.
 9. Hotel Vila Verde lagjia 13 Plazh Durres
 10. Objeket të cilat janë në proces prishej nga IMT  dhe po vazhdon puna  janë si më poshtë.

1.Hotel Lubjana ne lagjen 13 Plazh Durres (vazhdon puna per prishjen)

2.Pallati 5 – katesh i shtetasit Durim Bodlli ne lagjen 13 Plazh Durres (ne perfundim prishja)

3.Banesa e shtetasit Agron Demiri ne rrugen Vegimi Lagjia 13 Plazh (vazhdon puna per prishjen)

Objekte të cilat janë vlerësuar për tu prishur nga IMT janë si më poshtë

 1. Pallati 5-katesh i shtetasit Maksim Beçka Lagjia 14 ne rrugen Bajram Tusha Durres
 2. Banesa 4-kateshe e shtetasit Isuf Kapllani ne lagjen 14/1 rruga Kepi Redonit
 3. Banesa 3-kateshe e shtetasit Vladimir Lila ne lagjen 14/1 rruga Kepi Redonit
 4. Godine banimi 5-kateshe e shtetasit Shkembor Tila ne lagjen 18/1 rruga Sulejman Pitarka Durres
 5. Banesa 4-kateshe e shtetasit Veri Kaja ne lagjen 18/1 rruga Sulejman Pitarka
 6. Banesa 4-kateshe e shtetasit Ylli Prenga ne lagjen 18/1 rruga Bajram Alite
 7. Banesa 4-kateshe e shtetasit Tahir Axhami ne lagjen 18/1 rruga Tasim Kellici
 8. Banesa 2-kateshe e shtetasit Ndue Filaj ne lagjen 16/1 rruga Jezerca
 9. Banesa 4-kateshe e shtetasit Kelment Gjokolaj ne lagjen 16/1 rruga Jezerca
 10. Banesa 5-kateshe e shtetasit Shendet Koromani ne lagjen 16/1 rruga Hili Kanci