Kruja me shesh të ri. Shteti jep afro 370 milionë lekë për një pamje të re të qytetit

schedule13:55 - 30 Tetor, 2017

schedule 13:55 - 30 Tetor, 2017

Qyteti i Krujës së shpejti do të ketë një pamje të re. Nga buxheti i shtetit është akorduar një fond prej afro 370 milionë lekë. Sipas projektit, do të investohet një shesh i ri me parking modern. Sipas vendorëve ky projekt do ta kthejë Krujën në një vend më të frekuentueshëm nga turistët falë edhe dy muzeve që ndodhet aty, ai historik dhe arkeologjik.