Konsiderohet si loja më popullore në “Facebook”, një lajm i trishtë vjen për adhuruesit e FarmVille

schedule09:15 - 29 Shtator, 2020

schedule 09:15 - 29 Shtator, 2020

Një lajm i trishtë vjen për adhuruesit e FarmVille. Pas 11 vitesh, loja do të mbyllet përgjithnjë. Pra nuk do të jetë më e disponueshme pas datës 31 Dhjetor bëri të ditur zhvilluesi Zynga.

FarmVille është loja me të cilin lojtarët mund të ndërtonin kopshtet e tyre së bashku me miqtë. Për vite me radhë, ajo u konsiderua si loja më e luajtur në rrjetin social ‘Facebook’.

Por me Adobe që planifikon të bllokojë dhe eliminojë Adobe përgjithnjë, zhvilluesit e FarmVille kanë vendosur të braktisin lojën.

Blerjet brenda aplikacionit do të jenë të disponueshme deri më 17 Nëntor kur sistemi i pagesave të lojës do të mbyllet gjithashtu. Ende ju mund të luani deri më 31 Dhjetor dhe kreditet që keni në përdorim duhet të përdoren deri atëherë. l.k/abcnews.al