Këto shenja Horoskopi nuk falin kurrë

schedule22:29 - 29 Tetor, 2022

schedule 22:29 - 29 Tetor, 2022

Është e vërtetë që ne të gjithë hasim probleme që na vënë në konflikt të pafund me njerëzit rreth nesh. Çdo person ka personalitetin e vet dhe reagon ndryshe, shumë njerëz nuk mund të durojnë dhimbjen dhe planifikojnë hakmarrje për atë që ka kaluar. Pra, nuk ka asgjë më mirë sesa të dimë, nëpërmjet zodiakut, njerëzit rreth nesh që kurrë nuk do të dinë se çfarë është falja.

Peshqit

Kanë një personalitet që lejon të jenë shumë të ndjeshëm ndaj sulmeve të caktuara. Kanë një personalitet shumë dramatik dhe e konsiderojnë veten të martirizuar gjatë gjithë kohës. Nuk është e pazakontë të gjejmë njerëz të shenjës së Peshqve, të cilët ndjehen të ofenduar nga ata që i sulmojnë. Nëse je një prej tyre, do të jesh i mirëpritur pasi Peshqit priren të jenë shokë të njëri-tjetrit, por përndryshe përgatituni për t’u përballur me një mëri të pazakontë.

Bricjapi

Nuk ka gjasa të lejojë që gjërat të kalojnë pa u vënë re. Megjithëse kanë disiplinë të mirë dhe janë të përgjegjshëm, nuk tolerojnë injorancën dhe nuk lejojnë të injorohen. Duke ditur këtë, ata do të mbajnë për vete gjithë fajet tuaja, dhe në kohën e duhur ata do të hedhin gjithçka kundër jush. Mbani në mend, ata kurrë nuk do të kthejnë faqen përveç se kur vendosin se duan ta kthejnë.

Akrepi

Pavarësisht se ka një karizmë të lartë dhe sensualitet, akrepat shpesh janë të vështirë për t’u menaxhuar. Kjo u lejon atyre të kenë armiqësi të ndryshme gjatë jetës së tyre. Me helmin e tyre, ata kurrë nuk e humbasin shansin për të kthyer dhimbjen njësoj, vetëm që të krenohen duke parë të tjerët që të korrin atë që kanë mbjellë.

Luani

Luanët janë tërheqës, por kjo nuk shihet gjithmonë si një avantazh, pasi ata kanë super ego, gjë që i bën ata egocentrikë dhe shpesh arrogantë, dhe një arsye e fortë për të hyrë në konflikte në grupet në të cilat bëjnë pjesë. Ata nuk janë njerëz fleksibël, ata kurrë nuk do të hezitojnë të përdorin urrejtjen e tyre për t’ua mësuar moralin atyre që i fyejnë.