Me nr. 23, Fatmir Xhafaj shfaqet me kapelen e legjendës Michael Jordan

schedule19:36 - 15 Mars, 2021

schedule 19:36 - 15 Mars, 2021

Ish-ministri Fatmir Xhafaj i 23-ti në listën e kandidatëve për deputetë të PS-së në qarkun e Tiranës vijon fushatën duke mos e humbur shpresën për një tjetër mandat në parlament edhe pse është i ndërgjegjshëm se do t’i duhen 10-12 mijë vota. Ai thotë, se në 25 prill votohet mes shtetit dhe pushtetit, drejtësisë dhe padrejtësisë.

“Na ndajnë veç 41 ditë nga zgjedhjet historike të 25 Prillit ku votohet mes shtetit dhe pushtetit, drejtësisë dhe padrejtësisë. Bashkë me Florin, Kryetarin e PS10 dhe Karolinën administratoren e Njësisë 10 diskutuam gjerë e gjatë mbi objektivat dhe sfidat që na presin. Krahas ideve dhe pikësynimeve që nuk harrojnë kurrë t’i sjellin në tryezë, këtë herë miqtë e mi të zonës 3 sollën bluzën e kapelën me nr. 23 të legjendës së basketbollit Michael Jordan. Kemi një betejë të madhe përpara në të cilën bashkë si familje socialiste do triumfojmë me sukses. FORCA” shkruan ai.