Gjiknuri thirrje ARRSH për ndërtimin e tunelit Kardhiq – Delvinë

schedule22:18 - 7 Prill, 2019

schedule 22:18 - 7 Prill, 2019

Ish-ministri i Energjitikës dhe Infrastrukturës, Damian Gjiknuri ka publikuar një video nga punimet që po zhvillohen në kaniterin e aksit të ri Kardhiq – Delvinë.

Me anë të kësaj videos Gjiknuri i bën thirrje Ministrinë së Infrastrukturës dhe Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) të çojnë përpara sa më shpejt edhe ndërtimin e tunelit.

Postimi i plotë i Damian Gjiknurit: 

60 sekonda video informacion nga puna e pandalshme në segmentin më të vështirë të aksit Kardhiq-Delvinë. Ndërsa punimet në 3 lote vazhdojnë, nxis Ministrinë e Infrastrukturës dhe ARRSH të çojnë përpara sa më shpejt edhe ndërtimin e tunelit, puna për projektin e të cilit u krye në kohë dhe fondet u parashikuan në Buxhetin e vitit 2019.