Gjashtë mënyra sekrete për të bërë këdo që t’ju ndjekë

schedule14:58 - 30 Nëntor, 2022

schedule 14:58 - 30 Nëntor, 2022

Njerëzit në përgjithësi pëlqejnë të jenë të kërkuar. Është diçka e lindur. Por, në përgjithësi, ekzistojnë dy lloje njerëzish: ata që gjuajnë dhe ata që ju i gjuani. Nëse zakonisht jeni “gjuetari”, atëherë me siguri e keni këtë personazh. Megjithatë, ndoshta ju dëshironi një ndryshim roli? Nëse po pyesni se si të jeni ai që po ndiqet, këtu janë 6 këshilla të dobishme nga ekspertët e marrëdhënieve.

Nëse prireni të jeni ai që zakonisht ndjek të tjerët, mund të plakeni… shpejt. Megjithatë, nëse jeni gati për një ndryshim, vazhdoni të lexoni, sepse ka gjashtë sekrete për t’i bërë të tjerët të fillojnë t’ju ndjekin!

  1. Ndaloni së ndjekuri të tjerët

Ju duhet të bëheni energjia që dëshironi të tërhiqni. Ajo që ekspertët nënkuptojnë me këtë është se nëse dëshiron të të ndjekin, duhet të ndalosh së ndjekuri të tjerët.

Në vend të kësaj, mbani mend se nuk keni nevojë të ndiqni askënd dhe meritoni të të ndjekin. Nëse keni vështirësi me vetëbesimin, përqendrohuni në këshillën tjetër, veçanërisht.

  1. Punoni me veten

Nuk është e nevojshme të jesh gruaja më e bukur në botë për të bërë dikë që të të ndjekë. Nëse keni probleme me veten, punoni me të. Merrni kohë për t’u fokusuar në higjienën tuaj, vishni rroba të bukura, jini të sjellshëm dhe jeni një person që mund të përshtatet me diçka të re.

Nuk do të thotë që nuk e meritoni të ndiqeni ashtu siç jeni, por nëse po luftoni të besoni se meritoni të ndiqeni, çfarë mendoni se po ju pengon? Mendoni për këtë dhe punoni për veten tuaj!

  1. Keni jetën tuaj

Asgjë nuk është më rraskapitëse sesa të kesh dikë që rrotullon gjithë ekzistencën e tij rreth dikujt. Një person do të humbasë shpejt respektin për ju nëse mendon se është qendra e universit tuaj.

Bëni jetën tuaj, kaloni kohë me miqtë, merrni pjesë në aktivitete, vazhdoni hobitë tuaja, dilni dhe bëni jetën tuaj. Kur keni jetën tuaj, nuk i lini mënjanë prioritetet tuaja për ato të dikujt tjetër. Fund!

  1. MOS dukeni të dëshpëruar

Nëse jeni të fiksuar pas dikujt dhe ju duket sikur keni shumë nevojë për të, do ta… largoni! Kjo mund të jetë e vështirë për t’u dëgjuar, por është e vërteta absolute.

Kur ai ju dërgon mesazhe, mos hidhni gjithçka që po bëni për të vrapuar në telefon dhe për t’u përgjigjur. Merrni kohën tuaj! Lërini ata të fitojnë interesin tuaj. Është në rregull të tregosh interes, por mos u bëj sikur je paranojak dhe asgjë tjetër!

  1. Mos e humb durimin

Nëse ai nuk ju përgjigjet menjëherë ose shtyn një takim, mos e humbni qetësinë. Durim! Dhe le të kthehet tek ju vetë. Nëse nuk e bën, le të shkojë.

  1. Bëje që të mungosh

Mos jini gjithmonë në dispozicion. Lëreni të vijë tek ju. Dhe është në rregull të humbasësh herë pas here. Kaloni pak kohë me miqtë tuaj, mos iu përgjigjni atij menjëherë dhe bëni disa punë me veten tuaj. Është shumë e rëndësishme t’i krijoni hapësirë ​​atij që t’i mungosh./abcnews.al