“Gëzuar”, Xhevahir Spahiu feston ditëlindjen në bibliotekë: Lexoj diçka, më duhet edhe mua

schedule20:17 - 1 Mars, 2021

schedule 20:17 - 1 Mars, 2021

Leontina Nikaj

Frekuentimi  i Bibliotekës, për studiuesit, por jo vetëm është i domosdoshëm. Poetin  Xhevahir Spahiu dita e lindjes e gjen mes librave pikërisht në sallën shkencore të bibliotekës duke shfletuar,  periodikun e gazetës “Drita”.

Edhe pse periudhe pandemie ardhja në bibliotekë është e domosdoshme për këta studiues pasi  shumë periodikëve dhe librave që ju nevojiten nuk mund të dalin nga Biblioteka Kombëtare.

Megjithatë edhe frekuentimi i  bibliotekës  online është shtuar ndjeshëm në periudhën e pandemisë, rreth 500  lexues në muaj janë shënuar vetëm për muajin janar./ Abcnews.al