Festohet Kurban Bajrami, besimtarët falen në sheshin “Skënderbej”

schedule08:30 - 11 Gusht, 2019

schedule 08:30 - 11 Gusht, 2019

Besimtarët myslimanë kremtojnë sot festën e Kurban Bajramit. Falja e namazit të Kurban Bajramit në Tiranë u krye në sheshin Skënderbej. Kryetari i Komunitetit Mysliman Shqiptar Bujar Spahiu, iu drejtua mbarë shqiptarëve duke theksuar se Kurban Bajrami është festë e sakrificës. Në këtë ditë të gjithë besimtarët myslimanë përcjellim mesazhe paqeje e harmonie për njëri-tjetrin si dhe lutje për më shumë begati.