Donald Lu: Politikanët kanë frikë nga reforma

schedule21:07 - 8 Shkurt, 2018

schedule 21:07 - 8 Shkurt, 2018

Menjëherë pas votimit në Parlament të KLGJ dhe KLP, reagoi ambasada amerikane në Shqipëri.

Në një postim në faqen zyrtare thuhet se, “politikanët në të djathtë dhe të majtë kanë frikë nga reforma gjyqësore. Mos u fokuso në lajmet e këqija që politikanët përsëri nuk kanë punuar së bashku për të zgjedhur anëtarët e KLGJ dhe KLP. Përqëndrohu në lajme të mira se Kushtetuta e parashikoi këtë dhe ai zgjodhi anëtarët e rastit sot. Sinqerisht, kam më shumë besim në zgjedhjen e rastësishme, sesa në zgjedhjen e politikanëve. Reforma gjyqësore merr një hap tjetër përpara”, u shpreh ambasadori, Donald Lu./abcnews.al