Diçka ndryshon këtë javë për shenjat e Horoskopit, çfarë duhet të keni kujdes

schedule13:22 - 20 Shtator, 2022

schedule 13:22 - 20 Shtator, 2022

Shpresoj të jeni gati për t’i thënë lamtumirë sezonit të Virgjëreshës, sepse gati ose jo, kjo javë po i vjen fundi.

Jo vetëm kaq, por fillimi *zyrtar* i vjeshtës është afër nesh, që do të thotë gjithashtu se dielli po përgatitet të zhvendoset në Peshore. Si një shenjë e lidhur me bashkëpunimin, drejtësinë dhe ekuilibrin, fokusi i ri i kësaj jave do të përqendrohet rreth prioritizimit të marrëdhënieve tuaja, diçka me të cilën ndoshta jeni njohur kohët e fundit, pasi Mërkuri është retrogradë në këtë shenjë më 9 shtator.

Lëvizja e diellit në Peshore do të ndriçojë dëshirën e të gjithëve për të ndërtuar marrëdhënie bazuar në pikëpamjet dhe perspektivat e përbashkëta dhe do të sjellë një periudhë fillimesh të reja gjatë hënës së re të ardhshme në këtë shenjë më vonë gjatë javës. Gjithashtu, jeta juaj shoqërore do të lulëzojë.

Më 22 shtator, dielli do të kalojë në Peshore, duke përkuar me ekuinoksin e vjeshtës dhe duke nxjerrë në pah çështjet e marrëdhënieve dhe shoqërimit!

Ndonëse kjo është një kohë e shkëlqyer për të flirtuar, do të jetë e rëndësishme të mos i jepni mbi prioritet nevojat e njerëzve të tjerë deri në atë pikë sa të neglizhoni nevojat tuaja. Mbani mend, bilanci është çelësi.

Me kaq shumë theks në marrëdhëniet tuaja dhe jetën shoqërore, do të jetë e rëndësishme të gjeni mënyra për t’i dhënë përparësi vetes tani, nuk keni pse të sakrifikoni autonominë tuaj për hir të dikujt tjetër, por bashkëpunimi është një pjesë thelbësore e jetës./abcnews.al