Çfarë po ndodh mes Meghan Markle dhe motrës së saj në gjykatë

schedule10:21 - 2 Prill, 2023

schedule 10:21 - 2 Prill, 2023

Meghan Markle ka çdo arsye për të festuar pasi u zbulua se një gjykatë amerikane ka pushuar një çështje të ngritur kundër saj nga gjysmë motra e saj, Samantha Markle.

Vajza e Thomas Markle, Samantha, akuzoi Dukeshën e Sussex për përhapjen e “gënjeshtrave të vërtetuara dhe dashakeqe” në një “audiencë globale” pas intervistës së Harry dhe Meghan me Oprah Winfrey në 2021.

Sipas agjencisë së lajmeve PA, e cila kishte akses në dokumentet e gjykatës, një gjykatës në Florida hodhi poshtë padinë.

Gjykatësi tha se Meghan Markle shprehu “një opinion për fëmijërinë e saj dhe marrëdhënien e saj me gjysmëvëllain e saj” dhe deklarata e saj “nuk mund të provohej e rreme”.

Gjykatësi i qarkut në SHBA tha: “Siç do ta kuptonte një dëgjues i arsyeshëm, e pandehura thjesht po shpreh një mendim për fëmijërinë e saj dhe marrëdhënien e saj me gjysmëvëllezërit e saj. Kështu, gjykata konstaton se deklarata e të paditurës nuk është objektivisht e verifikueshme ose nuk i nënshtrohet provës empirike … paditësi nuk mund të përgënjeshtroj në mënyrë të arsyeshme mendimin e të paditurës për fëmijërinë e saj”./abcnews.al