Çfarë ndodhi natën e vrasjes së Carolinës? Drejt zbardhjes misteri, më kë fliste Babis në celularë

schedule15:15 - 16 Shtator, 2021

schedule 15:15 - 16 Shtator, 2021

Teksa kanë kaluar 4 muaj nga vrasja e Karolinës në Glyka Nera, autoritetet njoftohet se kanë mjaftueshëm dëshmi për të sqaruar të gjithë atë që ndodhi natën fatale të 11 majit, ku Babis Anagnostopoulos vrau Caroline Krauts.

Ngjarja kriminale u krye në shtëpinë e tyre në Glyka Nera dhe pikat e paqarta të çështjes po fillojnë të sqarohen.

Pas urdhrit të autoriteteve gjyqësore, u bë një vëzhgim i telefonatave dhe të dhënave bankare të Babisit si dhe një ekzaminim i kamerave që ndodheshin në dhomën e ndenjes.

Në të njëjtën kohë, autoritetet e policisë, shqyrtuan thirrjet që autori i këtij krimi bëri dhe mori gjatë kohës që vrau Caroline, si dhe telefonatat që kishte bërë ditët e mëparshme. Në të njëjtën kohë, lëvizjet e llogarive bankare si të tij ashtu edhe të atyre që kishte me Caroline u kontrolluan.

Ndërkohë ekspertët po punojnë për të krahasuar videot nëse përkojnë me deklaratat që ka përmendur në rrëfimin e tij Babis.

Prindërit e vrasësit të Caroline në Glyka Nera janë në Alonissos për të parë vajzën e çiftit Lydia -n e vogël.

Muajt e fundit, Lydia e vogël është rritur në përqafimin e ngrohtë të gjyshes së Caroline, Susan. Prindërit e Carolinës fatkeqe tani i kanë kushtuar jetën e tyre rritjes së mbesës pas vendimit të Prokurorit për të Mitur për t’i dhënë atyre kujdestarinë e përkohshme./abcnews.al/