Byro Politike, 27 Janar 2017

schedule13:34 - 27 Janar, 2018

schedule 13:34 - 27 Janar, 2018

Në Byro Politike u diskutua mbi protestën e opozitës që do të mbahet më 27 Janar.
Të ftuar: Nard Ndoka, kryetar i Partisë Demokristiane; Fatmir Mediu, Kryetar i Partisë Republikane; Endrit Brahimllari, sekretar i përgjithshëm i LSI-së dhe Enkelejd Alibeaj, deputet i PD-së.
Të ftuari diskutuan shkaqet pse oragnizohet kjo protestë dhe çfarë pritet të ndodhë më tej.