Asambleja e Akademisë së Shkencave kundër kryeministrit Rama

schedule17:54 - 31 Tetor, 2017

schedule 17:54 - 31 Tetor, 2017

Asambleja e Akademisë së Shkencave është shprehur në unison kundër ndërprerjes së fondeve, të deklaruar nga kryeministri Edi Rama. Anëtarët ndahen në dy grupe, disa janë pro reformimit me institute dhe pjesa tjetër, përfshirë edhe akademikun Artan Fuga, jane pro modelit europian, jo sovjetik.

https://youtu.be/kaho7k1fi3Y