Artina Hamitaga nga “Jewish Organization” në Prishtinë: Izraeli ka qenë i pranishëm në Kosovë që nga koha e luftës!

schedule21:54 - 16 Shtator, 2020

schedule 21:54 - 16 Shtator, 2020

“Njohja nga Izraeli është pritur për një kohë të gjatë nga shteti i Kosovës. Izraeli, edhe në formë indirekte ka qenë i pranishëm që nga koha e luftës, Izraeli e ka mbështetur, ka marrë një numër të konsiderueshëm të refugjatëve nga Kosova të luftës së atëhershme dhe pastaj, menjëherë pas luftës, Izraeli ka ndihmuar përmes organizatave humanitare rindërtimin e Kosovës.”

/abcnews.al