Arkitekti Nixha: Shqipëria e Kosova të kenë një produkt “Made in Albania”

schedule14:37 - 20 Shkurt, 2018

schedule 14:37 - 20 Shkurt, 2018

Promovimi i ideve dhe produkteve vendase në arkitekturë është domosdoshmëri, për arkitektin kosovar Astrit Nixha. Arkitekti thotë se me shumë gëzim po pret që një ditë si në  Kosovë dhe në Shqipëri të kemi ndërtesë, apo objekte me çdo komponent tonin./abcnews.al