Aleanca për mbrojtjen e teatrit: Nëse votohet pr/ligji do të ngujohemi

schedule16:06 / 05/07/2018

Qytetarë të shumtë dhe artistë kanë protestuar para Kuvendin të Shqipërisë, duke kërkuar tërheqjen e ligjit për teatrin. Artistët thonë se ata janë të bindur ta çojnë betejën deri në fund. Sipas tyre nëse ligji kalon, ata do të ngujohen në godinën e Teatrit Kombëtar./abcnews.al

schedule16:06 / 05/07/2018