AKU Durrës sekuestron në Sukth një magazinë-stallë

schedule15:51 - 25 Tetor, 2017

schedule 15:51 - 25 Tetor, 2017

Një magazinë, ku falsifikoheshin produkte ushqimore është zbuluar dhe sekuestruar nga Drejtoria e AKU-së së Durrësit. Sefer Sefaj, drejtori i AKU-së ka theksuar se faksifikimi vinte në këtë stalle të përshtatur në formë magazine në zonën e Sukthit. Produktet etiketoheshin me etiketa fallco dhe mbaheshin në kushte të përshtatshme për t’u hedhur me pas në treg.