Surprizuan me talentin e tyre, aktorët që luajtën role të ndryshme në të njëjtin film

schedule12:41 - 23 Qershor, 2020

schedule 12:41 - 23 Qershor, 2020

Disa aktorë kanë surprizuar me talentin e tyre, duke arritur të luajnë disa karaktere të ndryshme në të njëjtin film, si dhe duke krijuar idenë se publiku po shikon një person të ndryshëm çdo herë.

Në filmin “The Nutty Professor”, Eddie Murphy luajti jo vetëm Sherman Klump, personazhin kryesor, por ai gjithashtu luajti rolin e nënës së tij, babait, gjyshes dhe disa të tjerë.  Më poshtë mund të shihni një listë të aktorëve që kanë luajtur karaktere të ndryshme në të njëjtin film, shkruan abcnews.al.

Jack Nicholson – Presidenti James Dale dhe Art Land, Mars Attack!, 1996

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All

Meg Ryan – DeDe, Angelica dhe Patricia Graynamore, Joe Versus the Volcano, 1990

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All

Eddie Murphy — Mamaja Klump, gjyshja Klump, dhe Sherman Klump, The Nutty Professor, 1996

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All

Christian Bale — Alfred Borden dhe Bernard Fallon, The Prestige, 2006

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All

Mike Myers — Dr. Evil dhe Austin Powers, Austin Powers: International Man of Mystery, 1997

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All

Michael Fassbender — Walter dhe David, Alien: Covenant, 2017

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All

David Schwimmer — Ross dhe Russ, Friends, 1994-2004

15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All
Cate Blanchett — luajti 13 karaktere të ndryshme në Manifesto, 2016
15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All
Johnny Depp — Lieutenant Victor dhe Bon Bon, Before Night Falls, 2000
15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All
Meryl Streep — the rabbi dhe Ethel Rosenberg, Angels in America, 2003
15 Actors Who Transformed Into Different Characters on the Same Show and Impressed Us All