A keni parë një unazë në ëndërr? Zbuloni kuptimin që ka

schedule10:48 - 28 Janar, 2022

schedule 10:48 - 28 Janar, 2022

Ëndrrat shpesh lënë një ndjenjë ankthi ose shqetësimi kur zgjohemi. Shumë herë pyesim veten se çfarë mund të thotë ajo që pamë dhe cili është interpretimi i saj. Psikologia jep përgjigje dhe interpreton ëndrrat, mes tyre dhe ëndrrat me unaza.

A keni parë një unazë në ëndërr?

Nëse shihni që keni veshur një unazë, është shenjë suksesi në biznese të reja. Një unazë e thyer do të thotë mosmarrëveshje dhe fërkime për të martuarit dhe ndarje për të dashuruarit. Për një grua të re, të shohësh se si mori një unazë do të thotë që pikëllimi i saj për sjelljen e të dashurit të saj do të kalojë, sepse ai përfundimisht do t’i kushtohet asaj dhe interesave të saj. Nëse shihni të tjerët që mbajnë unaza, kjo do të thotë rritje e pasurisë dhe shumë miq të rinj./abcnews.al