Patatet janë një nga ushqimet e preferuara të të rinjve dhe të moshuarve, veçanërisht nëse janë të skuqura.
Nëse dëshironi të gatuani për disa persona, një nga gjërat e mërzitshme mund të jetë pastrimi i tyre me thikë. Në fakt, nëse nxitoni, në vend që thjesht t’i pastroni, mund të prisni disa pjesë nga brendësia e tyre e çmuar.
Rezultati është që një pjesë e madhe e patateve tuaja të shijshme të përfundojnë në plehra së bashku me lëkurat. Por ka një mënyrë për ta shmangur atë dhe për të qëruar patatet tuaja më lehtë se kurrë. Shikoni trukun e zgjuar në videon më poshtë. Vetëm kujdes nëse doni ta skuqni ose t’i bëni në furrë mos i zieni shumë.
Shikoni videon dhe provoni hilen herën tjetër:
/abcnews.al