95-vjetori i lindjes së At Zef Pllumit, rikonstruktohet shkolla që mban emrin e tij

schedule15:15 - 28 Gusht, 2019

schedule 15:15 - 28 Gusht, 2019

95-vjetorin e lindjes së At Zef Pllumit Bashkia e Tiranës e ka përkujtuar nga shkolla që mban emrin e tij. Me këtë rast nxënësit dhe mësuesit kishin organizuar një koncert.

95-vjetori i lindjes së At Zef Pllumit, simboi i rezistencës kundër komunizmit,  e gjen shkollën nëntëvjeçare që mban emrin e tij në Tiranë në proces rikonstruksioni.

Punimet u inspektuan nga nënkryetarja e bashkisë Anisa Ruseti e cila gjithashtu mori pjesë edhe në një koncert të përgatitur nxënësit dhe mësuesit me rastin e ditëlindjes së At Zef Pllumit.

Me qëllim shmangien e mbipopullimit në klasa nënkryetarja e bashkisë iu bëri thirrje prindërve t’i regjistrojnë fëmijët në shkollat afër banesës./ABC News Albania 24/7