5 të vërteta rreth marrëdhënieve, që duhet t’i dini

schedule20:06 - 27 Janar, 2021

schedule 20:06 - 27 Janar, 2021

Aq shumë është shkruar për marrëdhëniet sa është e vështirë të përcaktohet se çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo. Ne kemi mbledhur disa stereotipe të marrëdhënieve që duhet të hidhen poshtëmenjëherë.

  1. Duhet të ketë pasion që në fillim.

Jo të gjitha marrëdhëniet fillojnë me një dashuri të pabesueshme. Prandaj, ia vlen t’i kushtohet vëmendje jo vetëm pasionit dhe shkëndijave, por edhe ndjenjës së sigurisë dhe rehatisë që ndjeni (ose jo) pranë një personi. Për një marrëdhënie të fortë, është shumë më e rëndësishme qeshja së bashku dhe besimi mes njëri-tjetrit.

  1. Partnerët e lumtur kanë të njëjtat interesa.

Secili person ka interesat dhe hobet e veta. Mos mendoni se nëse e doni operën dhe i dahsuri juaj pëlqen rafting, nuk do keni çfarë të flisni bashkë dhe do jeni të palumtur. Përkundrazi, interesat personale do t’ju bëjnë më tërheqës në sytë e partnerit tuaj.

  1. Çiftet e lumtura nuk zihen kurrë

Njerëzit që nuk luftojnë kurrë zakonisht thjesht nuk u intereson. Çiftet pa telashe janë zakonisht në rrugën e tyre drejt ndarjes. Ne nuk po themi që gjuha e ndyrë ose abuzimi ok, por grindjet e vogla nuk duhet t’ju shqetësojnë. Ato u ndodhin të gjithëve, dhe kështu ju dhe partneri juaj mësoni të kuptoni më mirë njëri-tjetrin.

  1. Partnerët e lumtur adhurojnë të afërmit dhe miqtë e njëri-tjetrit.

Mos prisni që partneri juaj të dojë pa kushte familjen dhe miqtë tuaj. Ju gjithashtu nuk keni pse të jeni adhurues i familjes së partnerit tuaj. Ju zgjidhni vetëm njëri-tjetrin për marrëdhënien. Pas kësaj, ju thjesht duhet të organizoni ndërveprim me të tjerët në mënyrë që askush të mos fyhet. Kryesorja është të komunikoni shpresat dhe kufijtë tuaj me njëri-tjetrin dhe familjet tuaja.

  1. Çiftet e lumtura janë gjithmonë bashkë.

Nëse mendoni se partnerët në çifte të lumtura nuk ndahen kurrë, është një iluzion. Herët ose vonë, çdo person dëshiron të kalojë ca kohë vetëm. Në sindikatat harmonike, partnerët e kuptojnë këtë dhe me qetësi i japin njëri-tjetrit hapësirë ​​personale. Ju kurrë nuk duhet ta fajësoni veten për dëshirën e kësaj. Disa pushime nga detyrat familjare janë të nevojshme. Kjo nuk do të thotë që ju keni ndaluar së dashuruari partnerin tuaj: përkundrazi, kjo ndihmon në ruajtjen e ndjenjave ose madje i jepni jetë të re marrëdhënies./e.b-abcnews.al