Zhaklinë Lekatari si asnjëherë më parë, vajza që thyen tabu “rrëfehet” tek “Piranjat”

schedule23:35 - 27 Nëntor, 2022

schedule 23:35 - 27 Nëntor, 2022

Zhaklinë Lekatari është një nga personazhet që shkakton me shumë bujë me deklaratat e saj mes shqiptarëve, siç i quan ajo, “të frustruar”.

Blogerja e njohur i qëndron të njëjtit mendim edhe në një intervistë për “Piranjat”, që mund të ndryshojë mendjen e atyre që shpesh e sulmojnë për qëndrimet e saj mendjehapura dhe pa komplekse.

 

Zhaklina tregon se fatkeqësisht nuk fiton shumë nga gjithë ky aktivitet, ndërsa u përgjigjet edhe pyetjeve më “pikante”.

Siç e thekson ajo, në faqen e saj ka informacione për edukimin seksual, për planifikimin familjar, për sëmundjet seksualisht të transmetueshme, për abortin dhe çështje të tjera që shumë pak thuhen me zë të lartë.

Për “fansat dhe haters-at” e Zhaklinës, mund të ndiqni videon më poshtë për të zbuluar me shumë: