Veprimi numër 1 për të rritur ndjekësit tuaj në rrjetet sociale

schedule22:52 - 9 Korrik, 2024

schedule 22:52 - 9 Korrik, 2024

Nga fundi i fillimit të viteve 2000, mediat sociale hynë në jetën tonë në mënyrë të madhe, me Facebook dhe Twitter që listonin më shumë përdorues. Gjatë dekadës së dytë (2010-2020) Instagrami iu shtua listës së mediave sociale të njohura, të cilat arritën, në mos ta tejkalojnë, sigurisht që të arrijnë potencialin e Facebook dhe të fitojnë me meritë vendin e tyre.

E ndërsa këto të treja “lulëzuan”, herë pas here shfaqeshin media të reja, por pa marrë të njëjtën dinamikë. Kjo ndryshoi gjatë pandemisë së koronavirusit, kur u shfaq Tik Tok, i cili emocionoi të rinjtë, duke thyer të gjitha rekordet e mëparshme. Dhe kemi ardhur tek sot, ku Instagram dhe Tik Tok përdoren nga një pjesë e madhe e përdoruesve edhe për arsye biznesi.

Sipas sondazheve të bëra periodikisht, njerëzit që zotërojnë telefona inteligjentë dhe nuk kanë llogari në rrjetet sociale janë të paktë, gjë që dëshmon fuqinë e tyre të pamohueshme.

Si të rrisim ndjekësit në rrjetet sociale

Pavarësisht nëse media sociale është fusha juaj e punës apo jo, por ju pëlqen të angazhoheni me të dhe po kërkoni një mënyrë për të rritur ndjekësit dhe popullaritetin tuaj, ka një mënyrë për ta realizuar atë.

Ekspertët zbulojnë gjënë numër një që duhet të bëni nëse doni të shihni që ndjekësit juaj të rriten. Dhe kjo nuk është gjë tjetër veçse postimi i videove të shkurtra me përmbajtje të ndryshme. Edhe në Instagram, parimi kryesor i të cilit janë fotot, ky rregull do të rrisë ekspozimin tuaj dhe do t’ua tregojë profilin tuaj më shumë njerëzve. Jini të qëndrueshëm dhe të durueshëm.

Pasi të keni marrë dorën e postimit të videove të shkurtra dhe t’i jepni algoritmit atë që i nevojitet, mund të bëni disa video live, të cilat janë po aq të rëndësishme për angazhim. Kujdes, fakti që keni krijuar përmbajtje shtesë nuk do të thotë se duhet të ndaloni së postuari foto dhe histori, sepse përmes tyre rritet ndërveprimi me llogaritë e tjera./abcnews.al