Vaksinimi anti-COVID, ekipe mobile në shtatë qytete të Kosovës

schedule08:38 - 28 Tetor, 2021

schedule 08:38 - 28 Tetor, 2021

Sot dhe të premten në shtatë qytete në Kosovë do të ketë ekipe mobile të vaksinimit antiCOVID, duke filluar nga ora 10:00 deri në 17:30. Kështu bën me dije Ministria e Shëndetësisë në Kosovë.

Vaksinimi antiCOVID me ekipe mobile do të bëhet në Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan.

Edhe një mundësi më shumë: Ekipet mobile të vaksinimit do të jenë sot në shtatë sheshe të qyteteve të Kosovës për të ju ofruar qytetarëve vaksinimin kundër COVID-19.

Ndërkohë, të gjitha qendrat e vaksinimit, gjithashtu, vazhdojnë të ofrojnë shpejt, lehtë dhe sigurt vaksinimin për çdo qytetar, sikurse deri më tani. Vaksinohuni për të mbrojtur veten, familjen dhe të tjerët!”, thuhet në njoftim.