Turistët e huaj vazhdojnë të joshen nga historia e Rozafës

schedule14:06 - 15 Tetor, 2017

schedule 14:06 - 15 Tetor, 2017

Turistët izraelitë kanë një zakon kur zbresin në vendin tonë. Siç ata tregojnë fillimisht vizitojnë Rozafën, Kalanë e Shkodrës dhe më pas pjesën tjetër të Shqipërisë.

https://www.youtube.com/watch?v=Pvsvv6PaZp0