Temperaturat e ngrohta të tetorit

schedule16:06 - 15 Tetor, 2017

schedule 16:06 - 15 Tetor, 2017

Dhe pse është mesi i muajit tetor, frekuentuesit e plazhit nuk kanë munguar në Durrës. Këtë të dielë, shumë pushues janë futur në det dhe kanë marrë rreze.

https://www.youtube.com/watch?v=IcoIqJsWdlI