Studimet për të rinjtë, 10 shkurt do të celet Panairi Ndërkomëtar i Edukimit

schedule11:06 - 3 Shkurt, 2023

schedule 11:06 - 3 Shkurt, 2023

Nëse doni të aplikoni dhe të përfitoni një bursë për të studiuar në Western Balkans University në Tiranë apo edhe në kolegje dhe universitete në Angli, USA, Canada, Zvicër, Austri, Suedi etj. ejani tek Maritim Plaza 10 Shkurt.

Bursa të bazuara në rezultatet e shkollës dhe niveli i gjuhës angleze

Western Balkan University deri në 100 %

St. Andrews College Cambridge deri në 75 %

CATS Colleges deri në 50%

Swiss Education Group deri në 20 %

Foundation on Campus deri në £ 4,000.00

Masters 1 dhe 2 vite

Aplikimi dhe ndihma për marrjen e vizës falas

Ofertat e bursës ditën e Panairit

Aplikim i shpejtë

Ju mirëpresim tek Maritim Plaza Tirana datë 10 Shkurt ora 10.00 – 18.00

Të rinjtë shqiptarë që duan të zgjedhin Universitet e huaja brenda dhe jashtë vendit do të marin një mundësi më shumë.

Tel: 0674035007

Mail: [email protected]