Stazh dhe master në SHBA

schedule11:11 - 5 Maj, 2018

schedule 11:11 - 5 Maj, 2018

Rritja profesionale e punonjësve të rinj në sektorin publik apo privat në vend është në fokus të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim. Fondacioni ka çelur aplikimet për të përfituar bursa për të kryer stazh profesional, apo master në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. /abcnews.al