Si i keni punët me dashurinë? Figura e parë që dalloni në foto do t’ju thotë të vërtetën

schedule12:55 - 15 Maj, 2021

schedule 12:55 - 15 Maj, 2021

A keni dashur ndonjëherë të dini qëndrimin tuaj të vërtetë ndaj marrëdhënieve të dashurisë? A jeni gati t’i besoni partnerit tuaj plotësisht apo i druheni ndërgjegjeshëm çështjeve romantike? Ndoshta mendoni se dashuria është një marrëzi fëminore që nuk meriton vëmendjen tuaj? Epo, është koha për ta zbuluar!

Ne ju ofrojmë të bëni një test interesant bazuar në të njëjtat parime si teknikat e famshme projektive (testi Rorschach, prova asociuese psikoanalitike, etj.). Psikologët thonë se nënvetëdija njerëzore fsheh shumë më shumë informacion sesa mund të imagjinoni.

Shikoni nga afër foton më poshtë. Vëmendja juaj së pari do të përqendrohet në informacionin që aktualisht është në përparësinë tuaj!

Atëherë, çfarë ju tërhoqi vëmendjen së pari në këtë fotografi? Përgjigju pa menduar!

Dhe tani është koha për të gjetur se çfarë do të thotë zgjedhja juaj!

  1. Një çift vallëzimi

Më shumë gjasa, ju keni parë një nga këto tre përgjigje. Secili prej tyre mund të tregojë për qëndrimin tuaj ndërgjegjeshëm për dashurinë.

Nëse keni vërejtur një burrë dhe grua që vallëzojnë, atëherë duhet të keni bërë një zgjedhje të duhur! Ju e perceptoni dashurinë si një partneritet të barabartë, duke marrë parasysh ndryshimet individuale. Më shumë gjasa, ju tashmë jeni në një marrëdhënie harmonike, ose e dini saktësisht se çfarë lloj personi keni nevojë!

  1. Dy pemë

Dashuria për ju është kapërcimi i pengesave. Sa më shumë prej tyre të keni, aq më të përfshirë ndiheni! Më shumë gjasa, ju duhet pak kohë për të filluar t’i besoni plotësisht partnerit tuaj. Kjo është arsyeja pse shpesh preferoni të mos nxitoni gjërat!

  1. Fytyra e një burri me mustaqe

Një zgjedhje e kësaj pjese të figurës mund të tregojë se jeni në një udhëkryq ose po përjetoni traumë psikologjike të lidhur me marrëdhëniet e dashurisë. Ju madje mund të mendoni se të jetosh vetëm në këtë botë është më e lehtë sepse ka më pak probleme. Sidoqoftë, psikologët pohojnë se kjo është një gjendje e përkohshme!/abcnews.al