Sherebela, pasuria e malësive shqiptare: “Nëpër Shqipëri” prezanton bimën me të cilën krenohemi

schedule17:50 - 20 Qershor, 2020

schedule 17:50 - 20 Qershor, 2020

Prej vitesh është një ndër produktet me të ekpsortuara shqiptare. Sherebela mund të quhet pa frikë mbretëresha e malësive tona, sidomos Malësisë së Madhe.

“Nëpër Shqipëri” ka udhëtuar në Koplik dhe do t’ju prezantojë në detaje këtë bimë më të cilën krenohemi.