Sa shpesh duhet të pastrohen katër sende shtëpiake?

schedule21:40 - 14 Shtator, 2021

schedule 21:40 - 14 Shtator, 2021

Pastrimi i shtëpisë është një proces që kërkon kohë, por i domosdoshëm, ndërsa mënyra më ideale për të kursyer kohë është të bëni punën gradualisht.

Pluhuri pranveror dhe poleni kërkojnë që pastrimi të bëhet më intensivisht pasi favorizohen alergjitë. Por sa shpesh kemi nevojë të pastrojmë sende të caktuara në shtëpi?

Shihni më poshtë katër artikuj që nuk kanë nevojë për pastrim çdo javë…

  1. Perde dushi:

Përdorni një me një leckë poliestër në mënyrë që të lahet çdo tre muaj.

  1. Furra:

Duhet të pastrohet çdo muaj dhe të paktën çdo tremujor

  1. Koshat e mbeturinave:

Shtë një nga objektet paralele më të dobishme dhe të ndyra, kështu që domosdoshmërisht një herë në muaj.

  1. Frigorifer:  

Mbetjet dhe aromat e ushqimit mblidhen shpesh, kështu që ne duhet ta pastrojmë atë çdo dy muaj./abcnews.al