Rama-qytetarëve: Të marrim vendimet e duhura teksa politika zhurmon nga bravat e përçarjet

schedule16:01 - 28 Janar, 2022

schedule 16:01 - 28 Janar, 2022

Kryeministri Edi Rama bën me dije se pyetësorët e Këshillimit Kombëtar të shpërndara me postë për qytetarët kanë kaluar numrin 1000, ndërsa numri i pyetësorëve të plotësuar online ka kaluar mbi 36.000.

Kreu i qeverisë thotë se teksa politika “zhurmon nga bravat, qysqitë, sharjet e përçarjet për llogari të atyre që nuk kanë më asgjë për t’i dhënë Shqipërisë”, fton qytetarët të japin mendimin e tyre mbi pyetjet në Këshillimin Kombëtar. “Si njerëz, për shtëpinë tonë Shqipërinë dhe le të marrim vendimet e duhura për të nesërmen”, thotë Rama.

“Kalon mbi 1000, numri i pyetësorëve të parë të kthyer me postë nga qytetarët e përfshirë në Këshillimin Kombëtar, ndërkohë që ka kaluar mbi 36.000 numri i pyetësorëve të plotësuar online në linkun … Le të vazhdojmë të dëgjojmë njëri – tjetrin si shqiptarë, si qytetarë, si njerëz, për shtëpinë tonë Shqipërinë dhe le të marrim vendimet e duhura për të nesërmen, teksa politika zhurmon nga bravat, qysqitë, sharjet e përçarjet për llogari të atyre që nuk kanë më asgjë për t’i dhënë Shqipërisë”, shkruan kryeministri. /abcnews.al