Rama: Kur shohin Kim Kardashian në telefon, thonë pse të rri me dhi unë?!

schedule22:53 - 8 Prill, 2021

schedule 22:53 - 8 Prill, 2021

Kryeministri Edi Rama deklaroi se në kohën e zhvillimit të teknologjisë të rinjtë shikojnë vajzat e famshme në instagram dhe thonë pse duhet të rrinë me bagëti kur mund të bëhen si ato.

“Duhet t’i shikojmë gjërat siç janë. Të bashkojmë gurët me njëri tjetrin. Nuk mund të krahasojmë kohën me atë të mbretit Zog. Në kohën e mbretit Zog mrrokllat e djallit nuk ekzistonte.

Nuk mund të themi se kishte zhvillim të madh se kishte shumë dhi. Kishte dhe shumë gjëra të tjera që… Kur secili sheh këtu dhe ka një orë larg Kim Kardashian dhe thotë unë të rri me dhi? Unë shkoj dhe bëhem si kjo”, deklaroi Rama në “Log.’./mv.abcnews.al