Promovimi i Shqipërisë në Austri, Sigma Interalbanian dhe Vienna Insurance Group mbështetësit kryesor

schedule21:26 - 16 Tetor, 2019

schedule 21:26 - 16 Tetor, 2019

Shqipëria tashmë po promovohet dhe në Austri. 10 dekada të zhvillimit arkitekturor të vendit tonë janë ekspozuar në qendrën e ekspozitave “Ringturm” në Vienë.

Rreth arkitekturës shqiptare tashmë do të mësojnë dhe austriakët. Në qendrën e ekspozitave “Ringturm” në Vienë janë ekspozuar 10 dekada të zhvillimit arkitekturor të vendit tonë.

Kjo është bërë e mundur nga “Vienna Insurance Group”, kompania më e madhe austriake e sigurimeve. Por pse është zgjedhur pikërisht Shqipëria?

Ky nuk është i vetmi aktivitet që “Vienna Insurance Group”  ndërmerr për të promovuar vendin tonë. Ekspozita do të qëndrojë e hapur për dy muaj. Ndërsa për të gjithë ata që nuk kanë mundësi ta vizitojnë këtë ekspozitë artefaktet e rralla të 100 viteve të kaluara janë përmbledhur në një katalog./abcnews.al