Po dilni me dikë që ju pëlqen vërtet? 8 këshilla për të krijuar një marrëdhënie të shëndetshme

schedule19:59 - 12 Dhjetor, 2021

schedule 19:59 - 12 Dhjetor, 2021

Vendosni themelet që në takimet e para dhe gjithçka do të shkojë në mënyrë perfekte. Në fakt, marrëdhëniet janë të vështira, duhet shumë përpjekje por dhe shumë fat për të gjetur gjysmën tjetër të jetës dhe për të krijuar një lidhje të shëndetshme. Ndiqni këshillat e mëposhtme për të “ndërtuar” një marrëdhënie të mrekullueshme.

Përqendrohuni në të tashmen, jo në të kaluarën

Nëse keni pasur një periudhë të vështirë në marrëdhëniet tuaja të vjetra, kjo nuk do të thotë se do të jetë gjithmonë kështu. Jetojeni tani, shijoni ditët e para të njohjes dhe gjithçka do të jetë mirë. Çdo person, në fund të fundit, është i ndryshëm.

Flisni për të ardhmen

Është e qartë se nuk do të diskutoni se sa fëmijë doni të keni por në mënyrën tuaj, mund të mësoni se si ai ëndërron për jetën e tij në të ardhmen. Nëse do një angazhim të përhershëm, çfarë planesh ka për punën e tij dhe si e parashikon jetesën.

Takoni miqtë e tij dhe anasjelltas

Mund të dëshironi të kaloni kohë së bashku por duhet të dilni dhe me shoqërinë tuaj. Supozoni se në këtë mënyrë do ta kuptoni edhe më mirë se me çfarë personi keni të bëni.

Bëhu vetvetja

Bëhuni vetvetja në çdo aspekt të përditshmërisë suaj të përbashkët.

Mos e ekzagjeroni

Sigurohuni që të kaloni kohë me kolegët tuaj dhe lëreni të jetë vetëm me miqtë e tij. Kjo është jashtëzakonisht e nevojshme për të ndërtuar një lidhje të shëndetshme.

Shijojeni

Shijojeni atë që po ju ndodh. Jetoni të tashmen, provoni gjëra dhe aktivitete të reja me të. Jetoje atë!

Mos bëni biseda serioze përmes mediave sociale

Edhe kur e njihni mirë dikë, mund të ketë keqkuptime në komunikimin tuaj me fjalën e shkruar dhe përmes aplikacioneve. Sidomos kur sapo keni filluar të njihni dikë më mirë. Prandaj gjërat e rëndësishme do t’i thoni nga afër.

Biseda seksi

Mos ki turp të flasësh me të për seksin. Thoni atë që ju pëlqen, atë që nuk ju pëlqen dhe lëreni të bëjë të njëjtën gjë. Pra, do të kaloni një kohë më të mirë nga sa mendoni. /abcnews.al