“Peshkatarët e perlave. ”Opera që na fton për rikthimin tek shpirti, çel sezonin në TKOB

schedule16:02 - 23 Shtator, 2017

schedule 16:02 - 23 Shtator, 2017

Opera e Bizesë, “Peshkatarët e Perlave”, e cila na fton për rikthimin tek shpirti,  çel sezonin artistik të Operas dhe Baletit në Pallatin e Kongreseve. Regjisorja   Inva Mula premierën në rolin e Lejlas nuk e interpretoi vetë, por ia besoj sopranos Ramona Tullumani.