Përfundon votimi i PD në Dibër, Mat dhe Buqizë

schedule20:41 - 26 Shtator, 2020

schedule 20:41 - 26 Shtator, 2020

Anëtarësia e PD në Dibër, Bulqizë e Mat ka përzgjedhur kandidatët që kalojnë në fazën tjetër të procesit.

Qarku i Dibrës konfirmon 20 nga 22 kandidatë në garë.

Dega Mat, qarku Dibër:
1. BASIR ÇUPA
2. DEA KAZIU
3. DENISA VATA
4. DHURATA ÇUPI
5. KRESHNIK ÇOLLAKU
6. LINDITA DODA
7. NEZIR RIZVANI

Dega Dibër, qarku Dibër:
1. ALBERT KOJKU
2. ILIR HYSA
3. JETON KALOSHI
4. LUAN HAKA
5. MIRELA MAZARI
6. NEHAT COLLAKU
7. XHEMAL GJUNKSHI

Dega Bulqizë, Qarku Dibër:
1. BARDHYL RAMA
2. DURIM BALLA
3. EDMOND ISAKU
4. FLLANXA LOSHA
5. MUIS LLANAJ
6. PETRIT DODA

Sakaq në nivel qarku vetëm dy kandidatë nuk kanë mundur të marrin konfirmimin e anëtarësisë./abcnews.al/