Përfaqësuesit e biznesit: Mbështetje për prodhuesit

schedule15:50 - 11 Nëntor, 2017

schedule 15:50 - 11 Nëntor, 2017

Në komisionet parlamentare ka nisur prej ditësh diskutimi i projektbuxhetit të qeverisë për vitin 2018. Lidhur me këtë, përfaqësuesit e grupimeve të biznesit kërkojnë që ky buxhet dhe paketa fiskale shoqëruese të shkojnë drejt bizneseve prodhuese. Në vijim do ndjekim intervistën e realizuar me Kryetarin e Dhomës së Tregtisë Nikolin Jaka, dhe me administratorin e Konfindustrisë Gjergj Buxhuku./abcnews.al

https://youtu.be/ADX7S_pRo_0