ONM thirrje prokurorëve: Kandidoni për Këshillin e Lartë të Prokurorisë

schedule16:35 - 14 Tetor, 2018

schedule 16:35 - 14 Tetor, 2018

Mungesa e interesit nga prokurorët e Apelit për të kandiduar për vendet vakante në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, ka shqetësuar Operacionin Ndërkombëtar të Monitorimit. Drejtuesja e tij, Genoveva Ruiz Calavera përdori Twitter-in për t’ju drejtuar prokurorëve.

“Thirrje prokurorëve të Apelit: Shfrytëzojeni mundësinë dhe aplikoni për pozicionet në Këshillin e Lartë të Prokurorisë! Këshilli luan një rol kyç në sistemin shqiptar të drejtësisë dhe në çuarjen përpara të integrimit të vendit tuaj në BE”, thuhej në tweet-in e Calaveras.

Ky postim i saj është publikuar edhe në web-site-in e zyrës së Bashkimit Europian në Shqipëri. Të premten Prokuroria e Përgjithshme përsëriti thirrjen për aplikim, për shkak të skadimit të afatit 15 ditor i thirrjes së parë, ku askush nuk shfaqi interes./abcnews.al