Normalizohet pas 2 ditësh situata në doganën e Kapshticës

schedule09:06 - 6 Nëntor, 2017

schedule 09:06 - 6 Nëntor, 2017

Është normalizuar situata në doganën e Kapshticës dhe procedurat për kalimin e udhëtarëve vazhdojnë normalisht në të dy anët e kufirit.

Mbrëmë me 10 sportele është realizuar kalimi i shumë personave që prisnin të udhëtonin drejt Greqise prej dy diteve.

Zyrtaret e kufirit thane se kjo situate pati lidhje me defektin në sistemin TIMS të palës greke. Policia greke lejonte vetëm qytetarët me pasaporta greke dhe ata të BE.