Një çantë me gëzof është pikërisht ajo që ju nevojitet

schedule20:13 - 13 Dhjetor, 2021

schedule 20:13 - 13 Dhjetor, 2021

Duke ditur 1-2 informacione më sipër për tendencat dhe kohëzgjatjen e tyre, mund t’ju sigurojmë se çantat prerëse ose ato që janë të veshura me gëzof sintetik synojnë të qëndrojnë në qendër të vëmendjes për një kohë të gjatë. Jo se erdhën tek kjo këtë vit…

Gjithçka tjetër, është në krye nga viti 2018 dhe vazhdon siç duket… Pra, duke shtuar një çantë të tillë në koleksionin tuaj personal, mund të thoni se keni bërë një blerje të përjetshme por moderne, e cila do t’i japë stilit tuaj dimension komod por edhe super shik.

 

/abcnews.al