Në Nju Delhi niveli i smogut 70 herë më i lartë se normat

schedule11:11 - 8 Nëntor, 2017

schedule 11:11 - 8 Nëntor, 2017

Autoritetet e Nju Delhit vendosën që të mbylln të gjitha cerdhet dhe shkollat fillore për shkak të smogut që po mbyt kryeqytetin indian dhe 20 milion banorët e tok. Për ditën e dytë rradhazi një re e dendur ka mbështjellë qytetin duke arritur dhe në galeritë e metrosë. Niveli i ndotjes së ajrit është 70 herë më i lartë se kufiri i vendosur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë./abc news